vineri, 31 martie 2017

Canalizarea si servetelele umede

       Evident ca din prima clipa cand vedeti titlul...compunerii de azi,sa-i zicem asa,va dati seama ca cele 2nu fac casa buna orice-ar fi.Dar se mai intampla si treaba asta ca altfel n-am fi oameni ca toti oamenii.
    De fapt haideti sa ma cunoasteti inainte sa incepem restul treburilor.Sunt sotia unuia din oamenii astia care au firme de vidanjari.Evident ca veti spune ca sunt partinitoare atunci cand descriu diverse lucrari.Haideti sa fim seriosi si sa recunoastem ca nu prea ai cum sa nu-l consideri pe al tau cel mai cel.Dar ideea aici este alta.Stand in casa cu omul asta,evident ca 90% din timp se vorbeste numai despre lucrarile din timpul zilei,despre clientii avuti si despre provocarile aparute la diverse lucrari de desfundare canalizare.Da,am zis foarte bine provocari pt ca nu este chiar atat de simplu pe cat credeti.O teava nu se desfunda pur si simplu bagand un furtun si gata.De cele mai multe ori, canalizarile lasate in plata Domnului aduna diverse deseuri care se pietrifica in interiorul tubului si atunci sa vezi distractie.
    Insa cea mai enervanta treaba pentru cei care se ocupa de asa ceva,daca va vine sa credeti,este infundarea tubulaturii cu servetele umede sau cu pampersi.
    Desi in perioada asta la toate baie exista cosuri de gunoi ca deh... ne modernizam si noi,in continuare servetelele umede ajung cumva in vasul de toaleta.De acolo e conducta de canalizare si ...atat.Acolo se reuneste marea familie a servetelelor si atat de fericite sunt ca s-au intalnit incat nu mai vor sa se desparta.Si uite asa se ajunge la firma de desfundare.
Noroc ca sunt baieti cum trebuie pe piata si fac lucrari de calitate la preturi bune 👅.
   Deci,dupa cum spuneam,mare grija la combinatia dintre servetele si tubul de canalizare...
Have a niiiiiiice daaaaaayyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu